2014. március 11., kedd

most szuksegem van egy kis irasra. miutan a Maria leteremtett, hogy szerinte nem vagyok eleg kezdemenyezo es, hogy o nem a fonokom, jah meg hogy a nyelv az csak egy indok nekem.

en nem igazan erzem ezt, van ra par nyomos peldam is, mar a remidaba is mondtak hogy latszik hogy mennyire probalom megerteni amit mondanak es segiteni nekik. De en azt erzem hogy egyre tobbet vallalok be es egyre tobb dolgot csinalok egyedul, mert meg mindig nem ertem meg mit mondanak, de egyre tobbet fejlodtem mind az angol mind az olasztudasom.

ma a remidasokkal elmentunk  a Marie Curiebe ahol 6 enyhen fogyatekossal foglalkoztunk, volt aki ora koze ideg rohamot kapott, de ot ki is vittek vagy volt aki igazabol nem csinalt semmit, az egyik srac nagyon cuki volt meg korbe puszilt mindenkit majd elkezdett rajzolni es igazabol nem is azt csinalta ami a feladat volt de nagyon kis kedves volt. Igaz az egyik lany akivel sokat beszelgettunk, furivolt, de probaltam segiteni neki, megkerdezte tolunk hogy van e baratunk illetve hogy mi volt a neve, es a foglalkozasa, meg hog

nonapi kituzoket csinaltunk veluk, meg beszelgettunk is veluk de igazabol ok kokemeny napolitant beszelnek amit meg neha a Maria sem ert meg, mert  mas mint az olasznyelv.
hat ma este is megyunk egy olasz orara, utana meg talalkozom az Agival aki hozza az angol konyveket meg segit az olaszba, csak nem tudom mi van velem itt, de biztos a rossz ido miatt de folyamatosan faradt vagyok.
minden kedden fogunk jarni a Marie Curiebe ahol problemas fiatalokkal fogunk foglalkozni,
holnap lesz egy meetingunk a cuntoba, a sajat foglalkozasunkkal kapcsolatban amit meg az elejen terveztunk meg a Mariaval.

pàr dolog
 nah nèha megtalàlom a helyes betuket is ezen az olasz gepen

ime a cunto
http://cunto.it/  az oldalon olvashattok rola par dolgot, ez a kozpont , ide jelentkeztunk, most is itt vagyunk

 itt segitunk tanulni es itt tartunk ketten a Mariaval foglalkozast a sajat gondolatunk alapjan
http://www.famigliadimaria.org/

ez pedig a remida
http://www.remidabologna.it/p/3/news.html

meg jelentkezem...
X.o.X.o

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése